De organisatie

Sport & Event Security is een ambitieus en innovatief beveiligingsbedrijf dat zich richt op landelijke (sport)evenementen. Als 100% dochteronderneming van Stadion Feijenoord beveiligen wij alle wedstrijden en evenementen in de Rotterdamse Kuip. Daarnaast verzorgen wij de beveiliging van talloze klein- en grootschalige evenementen als de Bavaria City Race, het CHIO en de Champions Trophy Hockey. Samen met Sport & Event Assistance kan er een totaalpakket aan diensten worden geleverd voor ieder evenement. Evenementenbeveiligers, gastvrouwen/heren, verkeersregelaars, (medical) stewards, garderobemedewerkers, allerhande diensten onder één dak. 

De kracht

De kracht en meerwaarde van Sport & Event Security vindt u in de klantgerichte aanpak. Proactief, flexibel en passie zijn de kernwaarden die onze medewerkers uitdragen. Sport & Event Security is herkenbaar als een jonge dynamische onderneming gecombineerd met de jarenlange ervaring en voortdurende aandacht voor kwaliteit. Er wordt gewerkt vanuit de visie "gastheerschap met oog voor veiligheid".  Een andere kijk op beveiligen waardoor uw gasten het gevoel krijgen dat ze welkom zijn.

Tevens is Sport & Event Security benoemd tot MKB Rotterdam leerwerkbedrijf 2011.

De medewerkers

De medewerkers van Sport & Event Security beschikken uiteraard over de juiste certificaten en diploma’s op het gebied van veiligheid. Echter, daarnaast geven wij onze medewerkers ook aanvullende trainingen en cursussen. U kunt hierbij denken aan gastvrijheidstrainingen, BHV en weerbaarheidstrainingen. Onze kantoormedewerkers staan uiteraard ook voor u klaar. Vanuit de opleiding integrale veiligheidskunde zijn wij gespecialiseerd in het schrijven van diverse soorten veiligheidsplannen, mobiliteitsplannen en risicoanalyses. Wij helpen u graag bij de vergunning aanvraag van uw evenement.
 

Nieuwsberichten

Keurmerk

kwaliteit

Contactgegevens

Sport & Event Security

   Hoofdweg 258
   3067 GJ Rotterdam

   Tel: 010-4929333
   Fax: 010-4320831
   e-mail: info@smg-rotterdam.nl
   internet: www.smg-rotterdam.nl 

   K.v.K. nr: 54393418