Keurmerk Evenementenbeveiliging

kwaliteit

Sport & Event Security is als één van de eerste evenementbeveiligingsbedrijven in Nederland in het bezit van het keurmerk Evenementenbeveiliging. 

Beveiliging is een complex en veelomvattend vakgebied, waarbij primair de mensen de kwaliteit “maken”. Mede daarom is het voor Sport & Event Security van essentieel belang, dat de medewerk(st)ers van onze beveiligingsorganisatie goed zijn opgeleid, over de juiste kwaliteiten beschikken voor een optimale dienstuitvoering en integriteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan. 

Met het behalen van het keurmerk is het voor onze huidige én toekomstige opdrachtgevers direct duidelijk dat men met Sport & Event Security heeft gekozen voor een professionele en betrouwbare partner, waaraan zij hun beveiligingsbelangen met een gerust hart kunnen toevertrouwen. Een partner die staat voor kwaliteit en professionaliteit en tevens borg staat voor continue verbeterprocessen in haar organisatie. Het keurmerk stelt hoge uniforme eisen met betrekking tot:

- De dienstverlening;

- het kwaliteitsbeheer;

- het integriteitbeleid;

- de organisatie;

- het middelenbeheer.

Het behouden van het Keurmerk Evenementenbeveiliging, is voor Sport & Event Security een uitdaging en voor onze opdrachtgevers een keiharde zekerheid met betrekking tot kwaliteit, integriteit en professionaliteit!

Naast dit Keurmerk is de gehele SMG-Groep ISO gecertificeerd.

Nieuwsberichten

Keurmerk

kwaliteit

Contactgegevens

Sport & Event Security

   Hoofdweg 258
   3067 GJ Rotterdam

   Tel: 010-4929333
   Fax: 010-4320831
   e-mail: info@smg-rotterdam.nl
   internet: www.smg-rotterdam.nl 

   K.v.K. nr: 54393418